A Light Side Team s.r.o főként nemzetközi és hazai kereskedelemre specializálódott társaság. Stratégiájának és működésének középpontjában partnereink igényei állnak; célunk, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a számukra legelőnyösebb megoldást.

Cégünk két módon tud stabil üzleti és versenyképes kereskedelmi szolgáltatást nyújtani:

1. Üzleti szempontból közreműködőként:

Közreműködőként a tanácsadásokon keresztül a megfelelő nemzetközi kereskedelmi terület kiválasztása után a piackutatásokat követően  gyártóktól, kereskedőktől van lehetősége partnereinknek közvetlenül vásárolni. Ekkor megegyezés szerinti tanácsadási és rakományértéktől valamint a bonyolítás mértékétől függő százalékos közvetítői – közreműködői díjat számítunk fel.

2. Kereskedelmi szempontból beszállítóként:

Beszállítóként a partneri igények alapján kiválasztott termékek behozatalát bonyolítjuk a megrendeléstől a házhozszállításig (Door To Door). Ekkor az import költségekhez adódó megegyezés szerinti százalékos kezelési költséget számítunk fel.

A közvetítői és beszállítói tevékenységen kívül a piaci igények minél szélesebb körű kielégítésének érdekében, saját raktárkészletünkről a háztartásban naponta használatos fogyasztási cikkeket is kínálunk.

Az általunk importált és forgalmazott termékeket nagykereskedéseken és kiskereskedelmi hálózatokon keresztül értékesítjük, így juttatva el azokat a végfelhasználók felé. Partnereink számára rugalmas fizetési feltételeket, és állandóan bővülő termékkínálatunkból folyamatos akciós árakat tudunk biztosítani. Multi-, makro- és mikrovállalkozások egyaránt profitálhatnak tehetségünkből és aktív közreműködésünkből.

Üzleti és kereskedelmi szolgáltatásainknál is a leghatékonyabb, és legkorszerűbb megoldások felismerését támogatjuk. Minden esetben a legfontosabb, hogy megelőzzük a lehetséges problémákat, s hogy rugalmasan kezeljük a nehéz helyzeteket, hiszen a sikeres teljesítés feltétele a felek közötti hatékony együttműködés. Célunk az ilyen együttműködés eredményeképpen létrejövő kölcsönös nyereséges növekedés – véleményünk szerint ez a tartós siker alapja.

A Light Side Team s.r.o a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatokat összekötő, olyan közvetlen import – export csatorna, amin keresztül vezetőségünk és munkatársaink mindig arra törekszenek, hogy nevünk üzleti partnereink számára biztosítékot jelentsen jövőbeli kereskedelmi sikerükhöz, mert az Ön sikere számunkra a legnagyobb jutalom!

Ha rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, tanulmányozza tovább honlapunkat, és felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársunkhoz a megadott elérhetőségek egyikén.